Slider

Bilim ve Teknoloji

Tümünü Gör

Uzay Portalı Galeri

Tümünü Gör

Uzay ve Dahası

Tümünü Gör

Kategoriler

Belgeseller Ve Videolar

Toplam Yazı: Toplam Yorum:

Uzaydan Canlı Yayın !

Template Information

Yandex.Metrica
tamteklink.com

Contact

Ad

E-posta *

Mesaj *

Template Information

Test Footer 2

Gizli Dosyalar

Uzay ve Dahası

Bilim Ve Teknoloji

Uzay Portalı Videolar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Son Yazılar

Sitemize Üye Olun

Uzay Portalı Galeri

Ufo Ve Uzaylilar

Uzay ve Evren Hakkında Kısa Bilgiler

Gönderen On 23:26 3 Yorumlar



Windowsu yüklediniz ve size canı burnunda kısıtlı bir deneme süresi verdi haliyle devam etmek istiyorsunuz ve hatta istediğiniz windows sürümünün keyfini cıkarmak istiyorsunuz bunun icin Windows 7 Crack yapma seceneğini denemeniz gerekmektedir removewat ile bu problem artık sizi rahatsız etmeyecek piyasada bulunan programlar ve yöntemlerin ise yaramadığı yerde Removewat var. Simdi sizlere programın kullanımından bahsetmek istiyorum son derece basit bir yapısı olan bu programı asağıdaki indirme linkinden indirdikten sonra cok kolay bir kurulumu var. 

Programı indirdikten sonra yapmanız gerekenler :
1- Winrar dosyasından cıkartın.
2- RemoveWat.exe dosyasını calıstırın.
3- Windows sizden izin isteyecektir "Yes" diyerek programı calıstırıyoruz.
4- Asağıda cıkan pencereden Remove Wat butonuna tıklıyoruz.



5- Ardından size bir uyarı veriyor yüklemenin baslatılacağını ve bittiğinde bilgisayarınızın yeniden baslatılacağının bilgisini veriyor bu adımdan sonra eğer yeniden baslamazsa siz kendiniz yeniden baslatabilirisiniz. 



6- Ardından yükleme diyaloğunu göreceksiniz ve yükleme bittiğinde bilgisayarınız yeniden baslatılacak eğer bilgisayarınız yeniden baslamaz ise siz manuel olarak yeniden baslatabilirsiniz.







Önceki Yayın
« Önceki Yayına Git
Sonraki Yayın
Sonraki Yayına Git »

3 yorum

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

ozan bende önceden böle crack lar kullnırdım sora bu mesleğe dalınca çektiğim çileri görünce orjinal alıp kullanmaya başladım emek hırsızlıgına giriyor bu aslında hocamda hep nasihat ettı nasıl hesabını verecen öbür tarafta crackla kullan diye virüs programım karpeks ...orjinal..orjinal win7 cd kutusunda ve bir çok cd bulguard ta mevcut 50 tb lik dev hdd lerımle arşivde yaptıgım için domainler vs ancak karpsk koruyor hdd ler western bilirsin westernı ;)sana ben bayadır rastlıyorum aşağılarda insan bı sorar bu konuları :D